PULSmeetBandeau

INFORMATII UTILE

In perioada 4-8 februarie va avea loc la Schonblick in Germania (50 km de Stuttgart) Conventia PULSEMEET destinata liderilor de tineret, organizată de Departamentul de Tineret al Diviziunii Inter-Europene. Conventia este destinata tuturor celor ce lucreaza cu adolescentii si tinerii. Detalii cu privire la program si invitati puteti obtine de la adresa: 2015.aypulse.org

Pretul acestei conventii este de 100 euro, pentru inscrieri pana pe data de 11 decembrie 2014.  Dupa aceasta data pretul se mareste cu 30 de euro.

Transportul va fi organizat în funcţie de numărul celor înscrişi. (estimativ 120- 150 de euro)

Inscrierile se fac la adresa tineretoltenia@adventist.ro si sunt considerate valide odata cu depunerea sumei de 100 euro la Departamentul de Tineret. In cazul retragerii, banii nu vor fi returnati.

Luati in calcul in acest caz 2-3 zile inainte de eveniment si 2-3 zile dupa, avand in vedere posibilitatea vizitarii unor obiective turistice pe traseu.

DATE PENTRU INSCRIERI:

Nume, prenume
Adresa: Strada, Nr.
Orasul
Codul
Data nasterii
Conferinta
M/F
E-mail
Am nevoie de traducere

Date complete despre biletul de avion : aterizare, decolare, data, ora, numar zbor / si pt. plecare si pt sosire (daca solicitati transport de la aeroport)

Nr Camere / sau cu cine impart camera (pentru familii)
Mancare: intolerante, alergii…
Alte obs: …

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *