FESTIVALUL PENTRU COPII – IOSIF

În sabatul din 11 mai 2019, la Biserica Adventistă Craiova Centru, a avut loc Festivalul pentru copii IOSIF cu motto-ul “Descoperă planul Lui”.  La eveniment au participat peste 350 copiii din clasele I-VIII implicați în programele de licurici și exploratori, care au venit din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea.

Momentele spirituale au fost coordonate de către cei doi invitați speciali ai festivalului: Beniamin Stan, directorul naţional al programelor de licurici şi exploratori, și Viorel Răducan, președintele Conferinței Oltenia.

Prin muzică vocală, poezie, proză, scenetă și machete copiii au adus în atenția ascultătorilor diferite episoade din viața personajului biblic Iosif. Un moment special a fost atunci când instructorii au venit în față și au primit, ca semn de aprecierea pentru slujirea lor, o cană personalizată cu textul: „Încrede-te în Domnul, din toată inima!” (Prov. 3:5).

Victor Hugo spunea că „fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care-l câștigăm” și de aceea merită să acordăm atenția, timpul și dragostea noastră celor mici. Prin implicare în slujirea copiilor, fiecare adult poate să  înțeleagă afirmația lui Isus Hristos : „Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca niște copilași, cu niciun chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor.” (Matei 18:3)

 

Florin Răduț 

Director departament Tineret, Conferința Oltenia

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *