La început de an sunt făcute, de obicei, planuri strategice mărețe,  inedite pentru ca viitorul să aducă “roade” cât mai bogate. A mânca mai sănătos , a face mișcare, a fi mai optimiști, a fi mai prietenoși , a sta mai mult timp cu familia… sunt doar câteva din dorințele care apar pe lista cu așteptări. Dincolo de aceste perspective, dorim ca în noul an să promovăm rugăciunea pentru generația tânără.

Fie că suntem acasă sau la serviciile divine de la biserică ar fi important ca să aducem copiii și tinerii înaintea lui Dumnezeu. În fiecare zi ei sunt expuși la rău și de aceea este vital să cerem protecție din partea Tatălui Ceresc. Ce frumos ar fi dacă am aminti câteva nume dintre “ mielușei” în cadrul orei de rugăciune de la biserică. Având o listă cu toți copiii și tinerii (înscriși în programul TinBOOK / www.tineretoltenia.ro) și păstrând o anumită ordine putem fi siguri că nu este uitat nici unul.

A susține pe tineri nu înseamnă doar a oferi bani pentru pachete sau pentru transport , ci  mai mult decât atât,  apelând la protecția divină prin rugăciune. Astfel , am fi mult mai liniștiți știind că ei sunt însoțiți de îngerii buni în activitățile lor zilnice. Totul este posibil dacă suntem gata să ne organizăm și să ”risipim”timpul nostru în rugăciune  prin amintirea pe nume a copiilor și tinerilor. Merită să acceptăm în anul 2018 provocarea rugăciunii pentru generația tânără, căci  “cerul  este pâinea zilnică a ochilor.” Ralph Waldo Emerson

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *