În perioada 16 – 23 martie 2019 în cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea este organizată Săptămâna de Rugăciune a Tinerilor.  Întâlniri decizive este titlul prezentărilor din anul acesta, iar materialul se bazează pe cartea „Întâlniri” scrisă de  Roberto Badenas,  licențiat în filologie modernă și teologie, are un master în filologie clasică și este doctor în teologie. Cartea a apărut în limba română  la Editura Viață și Sănătate în anul 2015. Paginile acestei cărți nu pretind a fi o reconstituire istorică, nici o analiză teologică despre viața lui Isus. Intenția autorului este alta.Prin recompunerea cadrului în care se desfășoară întâlnirile, autorul revelează impactul realizat în viața unor persoane reale, ca urmare a întâlnirii cu Isus. Istoriile descoperite în carte pot deveni modele pentru viața ta.

Autorul cărții, Roberto Badenas mărturisește: „Cuvintele acestea sunt o mărturie personală despre întâlnirile mele cu Isus de-a lungul vieţii, ca nişte proiecţii ale situaţiilor descrise de evanghelii. Fără îndoială, sunt mai mult rodul inimii decât al intelectului. Izvorăsc mai mult din admiraţia mea crescândă pentru Învăţătorul din Galileea decât din acumularea de date istorice.”

Sperăm, ca prin prezentările de anul acesta, fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, să-și dorească întâlnirea personală și zilnică cu Acela care este „Calea, Adevărul și Viața”(Ioan 14:6).

Aveți mai jos materialul în format PDF, iar pentru vizualizare trebuie să dați click.

SRT 2019 INTALNIRI DECISIVE

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *