Un curs util, interesant, nu doar teorie ci și activități practice și antrenante.

„Idei CREATIVE” este un acronim care reprezintă: Capacitatea de a alege, Repausul, mediul Exterior, Activitatea, încrederea în Transcendent, inițiativa relațiilor Interpersonale, Viziunea, Echilibrul în alimentație.

Acronimul este fundamentat pe istoria biblică a creației din Geneza. Principiile „Idei CREATIVE” sunt la fel de vechi precum creația, dar relevante și puternice chiar și astăzi. Spitale, școli, biserici și comunități umane din lumea întreagă practică filozofia de viață și programul Idei CREATIVE.

Stilul tău de viață este constituit dintr-o serie de alegeri care se bazează pe cine ești și ce vrei cu adevărat. Cursul „Idei CREATIVE” este despre cum să trăiești cea mai bună viață! E despre cum să trăiești o viață din belșug, sănătoasă și fericită!

Modul de desfășurare al cursului:

Cursul se va desfășura în opt etape, fiecare din ele abordând un principiu din acronimul „CREATIVE”, iar la final vei putea susține un test recapitulativ alcătuit din 20 de întrebări. Pe parcursul cursului, poți consulta referințele cu resurse suplimentare, pentru un studiu mai aprofundat al celor 8 principii CREATIVE.

Idei CREATIVE este despre cum să faci alegeri bune.

Poți începe să trăiești viața pentru care Dumnezeu te-a creat! 

Înscrie-te aici: https://solascriptura.ro/cursuri/tineri/idei-creative/

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *